Tropico 6 - Nextgen Edition - XBOX ONE / XBOX SX

Tropico 6 - Nextgen Edition - XBOX ONE / XBOX SX

Favourites Email alert

Delivery 24/48 hours for BENELUX and 72 hours for the rest of Europe*

49.99 20.00 €

Don’t miss our action only valid on PlayerOne.be!

60% Discount : From 31/05/2023 to 31/12/2023 on a selection of articles

Discount made directly into your basket.

Support Xbox SX
Language Multilingual

Description


Support
Xbox serie X
Language
Multilingual
Franchise
Category
Jeu Software
Bar code
4260458362822
Reference
205110
Weight
0.085 Kg
Others
De lei van El Presidente is nog nooit zo schoon geweest - door voor het eerst 4K-resolutie naar consoles te brengen, brengt deze zorgvuldig geüpgradede versie van Tropico 6 - Next Gen Edition de betoverende charme van het tropische eiland naar het volgende niveau.
In tijden van politieke onrust en sociale onrust roept het volk om visionaire leiders, die het lot van hun land met vooruitziende blik en vindingrijkheid in goede banen moeten leiden. Bewijs jezelf opnieuw als gevreesd dictator of vredelievend staatsman op de eilandstaat Tropico en bepaal het lot van je natie in vier verschillende tijdperken. Ga verschillende uitdagingen aan op het internationale toneel en houd altijd de behoeften van je volk - en je Zwitserse bankrekening - in het oog.
Beheer uitgestrekte archipels, bouw bruggen om je eilanden met elkaar te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicanen op rooftocht om de wereldwonderen te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas je paleis naar believen aan en geef verkiezingstoespraken vanaf je balkon, om de gunst van je onderdanen te winnen.
In Tropico 6 - Next Gen Edition zullen de straten van je eiland drukker zijn, de stranden en panoramische uitzichten mooier, en de ogen van El Presidente waakzamer dan ooit. Spelers krijgen ook de DLC "The Llama of Wall Street" en het El Prez Pack, dat één extra missie bevat, nieuwe gebouwen, nieuwe aanpassingsopties voor je paleis, outfits voor El Prez en nog veel meer!

derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up