Far Cry 6 Ultimate Edition

Far Cry 6 Ultimate Edition

Favourites Email alert
109.99 99.99 €

Support PS4 PS5
Language Multilingual

Description


Support
Playstation 4
Language
Multilingual
Franchise
Ubi Soft Ent
Category
Jeu Software
Bar code
3307216170891
Reference
187875
Weight
0.094 Kg
Others

Welkom op Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Antón Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Word een guerrillastrijder en leg hun onderdrukkende regime in as! 

VECHT VOOR DE VRIJHEID 

Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en vecht aan de zijde van een hedendaagse guerrillarevolutie om Yara te bevrijden! 

YARA, EEN VERSCHEURD LAND 

Vecht tegen Castillo's regime in de meest uitgebreide Far Cry® tot nu toe, door jungles, op stranden, en in vergane stedelijke omgevingen van een complete eilandstaat. 

GUERRILLA-VUURKRACHT 

Gebruik een arsenaal aan geïmproviseerde wapens, rugzakken en voertuigen om Castillo's meedogenloze regime ten val te brengen. 

 

De Ultimate Edition van Far Cry® 6 bevat de volledige game en de volgende digitale content: 

  • DE SEASON PASS  

 

Breid je ervaring uit met de Season Pass*: 

  • Omarm het nalatenschap van Far Cry en speel als de slechteriken met de FAR CRY® 6 Season Pass. In drie afzonderlijke DLC's kruipen de spelers in de huid van Vaas MontenegroPagan Min en Joseph Seed (alle drie gespeeld door de oorspronkelijke cast), terwijl ze vechten om aan hun verwrongen geesten te ontsnappen.  

  • Reis terug naar de verre toekomst van 2007 met het veelgeprezen FAR CRY® 3: Blood Dragon, nu volledig beschikbaar in de Classic Edition.    

 

  • Bevat de 'Blood Dragon Set', met 7 Blood Dragon-items die je in FAR CRY® 6 kunt gebruiken, de outfit 'Blood Dragon Gear Set', de wapens 'AJM9' en 'Kobracon', het voertuig 'Omega Enforcer', de wapentalisman 'KillStar', de Fang for Hire 'K-9000' en de voertuig-Chibi 'Blood Dragon'. 

 

  • HET ULTIMATE PACK 

 

Verken het eiland als een echte badass met het Ultimate Pack*:  

 

  • Het Vice Pack bevat de outfit 'Miami Strip', het wapen 'Skorpion', het voertuig met open dak, de wapentalisman 'Gold Bullion'de voertuigaccessoires 'Letter Opener' en 'Champagne', de chique maar dodelijke witte panter. 

 

  • Het Croc Hunter Pack bevat de outfit 'Bushwhacker', het wapen '45/70', het offroadvoertuig, de wapentalisman 'Croc Tooth' en het voertuigaccessoire '45/70 Cartridge'. 

 

  • Het Jungle Expedition Pack bevat de outfit 'Adventurer', het wapen 'SBS' en de wapentalisman 'Compass'. 


derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up