Endzone - A World Apart Survivor Edition (Box UK)

Endzone - A World Apart Survivor Edition (Box UK)

Favourites Email alert

Delivery 24/48 hours for BENELUX and 72 hours for the rest of Europe*

49.99 39.99 €

Support PS5
Language Multilingual

Description


Support
Playstation 5
Language
Multilingual
Franchise
Koch Media
Category
Jeu Software
Bar code
4020628642679
Reference
206133
Weight
0.112 Kg
Others
In 2021 blies een groep terroristen kerncentrales over de hele wereld op en stortte de wereld in chaos. Slechts weinigen konden ontsnappen naar ondergrondse faciliteiten genaamd "Endzones". 
150 jaar later keert de mensheid terug naar de oppervlakte - onder jouw commando! In een extreem vijandige omgeving vol radioactiviteit, besmette regen, extreme klimaatverandering en mensen die dromen van een beter leven, zul je je waarde als leider moeten bewijzen. Zet je in voor grootse ideeën en leid je volk naar een periode van voorspoed en nieuwe uitvindingen.
 
Kenmerken:
·       Bouw een nederzetting op het vijandige oppervlak van de aarde met meer dan 90 verschillende gebouwen en zorg voor je mannen, vrouwen en kinderen.
·       Verzamel en raffineer een groot aantal verschillende grondstoffen en beheer je economie door een efficiënte infrastructuur te bouwen van voedsel- en watervoorziening, elektriciteit tot straten en handelsposten.
·       Ervaar dynamisch gesimuleerde, geloofwaardige omgevingen! Elke grondcel in het spel heeft zijn eigen vochtigheids- en stralingswaarden.
·       Overleef in een wereld met constante bedreigingen zoals radioactief besmette grond, droogtes, giftige regen, zandstormen en rovers.
·       Stuur expedities naar vergeten plaatsen en neem betekenisvolle beslissingen die het lot van je volk veranderen.
·       Beleef een levende nederzetting en vervul meer dan 90 gevarieerde nevenmissies om aan de behoeften van je kolonisten te voldoen.
·       Een verscheidenheid aan uitdagende scenario's met specifieke winnende voorwaarden en een duidelijke verhaallijn zal je overlevingsvaardigheden op de proef stellen.
·       Maak gebruik van de vele gedetailleerde, diepgaande tutorials om elk aspect van de uitdagingen die je tegenkomt tijdens het opzetten van je nederzetting onder de knie te krijgen.
·       Volledige herziening van de UI ¬- speciaal afgestemd op controllers - zorgt voor een comfortabele en up-to-date gameplay-ervaring.

derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up