Call of Duty: Modern Warfare II - Xbox One / Xbox SX

Call of Duty: Modern Warfare II - Xbox One / Xbox SX

Favourites Email alert

Delivery 24/48 hours for BENELUX and 72 hours for the rest of Europe*

79.99 74.99 €

Support Xbox SX
Language English

Description


Support
Xbox serie X
Language
English
Franchise
Activision
Category
Jeu Software
Bar code
5030917297205
Reference
210534
Weight
0.082 Kg
Others

Welkom in het nieuwe tijdperk van Call of Duty®.   

 

Call of Duty®: Modern Warfare® II is het vervolg op de kaskraker van 2019, Modern Warfare®. Met de terugkeer van de iconische kapitein John Price, de onverschrokken John "Soap" MacTavish, de veteraan sergeant Kyle "Gaz" Garrick en de eenzame wolf zelf, de fan-favoriete operator Simon "Ghost" Riley. Spelers zullen ontdekken wat Task Force 141 tot de legendarische eenheid maakt die het nu is. 

 

Van kleinschalige infiltratietactieken tot zeer geheime missies, spelers zullen nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting moeten gebruiken om het op te nemen tegen hun vijanden. Rust jezelf uit en ga de strijd aan op zee door vijanden onder water te belegeren, een sterk versterkte vijandelijke basis binnen te dringen, langs kanalen te infiltreren en belangrijke bondgenoten te bevrijden op een clandestiene plek die in de bergen verborgen ligt. 

 

Infinity Ward zal fans onderdompelen in adembenemende, state-of-the-art next-gen gameplay. Vecht samen met je vrienden in een werkelijk meeslepende ervaring met verbluffend realistisch geluid, belichting en graphics die dit de meest geavanceerde Call of Duty in de geschiedenis van de franchise maken. Modern Warfare® II bevat een vernieuwd en geavanceerder AI-systeem, verbeterde rendering- en fotogrammetrie-technologie, een nieuw wapenarsenaalsysteem dat meer aanpassingsmogelijkheden biedt dan ooit tevoren, en tal van andere grafische en gameplay-innovaties die de franchise naar nieuwe hoogten tillen. De toekomst van de franchise zit vol baanbrekende innovaties en zet de toon voor next-gen gameplay. 

 

Modern Warfare II zal vanaf dag één een indrukwekkende hoeveelheid content bevatten: vorm je team en vecht aan de zijde van de TF141 in een singleplayer-campagne over de hele wereld, speel alleen of als team in meeslepende multiplayer-gevechten met nieuwe locaties en manieren om te spelen, en ervaar een geavanceerder, verhaalgedreven speltype Special Operations met coöperatief tactisch spel.

 

Bovendien sluit Modern Warfare II aan op de nieuwe Warzone™-ervaring die dit jaar uitkomt, en daarmee op de evolutie van de Battle Pass met een volledig nieuwe speelruimte en sandbox-modus. Verwacht een schema vol gratis content na de lancering, waarin de gameplay evolueert met nieuwe maps, nieuwe modes, seizoensevents, community-feesten en meer. 

 

Blijf koel. 

 

 

Het Call of Duty®: Modern Warfare® II Cross-Gen Pack bevat zowel de Xbox One- als de Xbox Series X-versies van de game. 

 

Pre-order en krijg eerder toegang tot de Open Beta*.

 

*De feitelijke beschikbaarheid van het platform en de MJ Beta-lanceringsdatum(s) zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bezoek www.callofduty.com/beta voor meer informatie. De minimumduur van de Open Beta is 2 dagen. Aanbieding beperkt geldig, afhankelijk van het aantal beschikbare bèta-codes van deelnemende winkeliers. Internetverbinding en Xbox Live Gold-abonnement vereist.

 

Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com

 

2019-2022 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, MODERN WARFARE, CALL OF DUTY WARZONE en WARZONE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Dit product bevat softwaretechnologie onder licentie van Id Software ("Id Technology"). Id Technology © 1999-2022 Id Software, Inc.


derivative products ShopForGeek.com

Pre-order actions

Take advantage of pre-order bonuses.

Secure payments

All payments are processed via the ATOS system!

Livraison gratuite en 24/48h

Free delivery from 99€* (*Hors console)

Competitions and news

Follow us on social media

Sign up to the newsletter

Find out about our promotional offers, competitions and latest products

Sign up